Rönnows väg 31

I den genuina bykärnan av Yngsjö finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus. Nära havet, nära stranden och den underbara naturen. Smarta lösningar och mycket hus för pengarna med nykelfärdiga hus. Inspireras av olika husmodeller, tillval och planlösningar från SmålandsVillan och Myresjöhus via länkarna smalandsvillan.se/husmodeller och myresjohus.se/vara-hus. Fastighetsmäklarens uppdrag är endast att förmedla försäljning av tomten. Separat entreprenadavtal kommer att tecknas med SmålandsVillan eller Myresjöhus. Pris exkl tomt från 2 600 000 kr. SmålandsVillan är dotterbolag till OBOS Sverige Ab - Sveriges ledande bostadskoncern. I koncernen ingår även Myresjöhus AB, OBOS Bostad AB samt OBOS Mark AB. Koncernen har byggt hus sedan 1927 och har därmed över 90 års erfarenhet av att bygga hus. SmålandsVillan grundades 1997 och har husfabriker i småländska Vrigstad samt i Sundsvall. Smålandsvillan har kontor på ca 33 platser i Sverige, har stabil ekonomi och är dessutom trippel-A-företag -vilket skänker stor trygghet till kunderna.

 • Fakta

  Fastighetsbeteckning

  KRISTIANSTAD YNGSJÖ 3:382

  Adress

  Rönnows väg 31

  Postnummer
  296 72
  Postort

  Yngsjö

  Distrikt

  Åhus

  Område

  Yngsjö

  Tomtareal enligt

  Lantmäteriet

  Total areal
  1012 m2
  Taxering
  Taxeringsår: 2019
  Taxeringsvärdet är: Fastställt
  Taxeringsvärde totalt: 312 000 kr
 • Kostnader

  Uppvärmning
  432 kr/månad
  Summa driftskostnader
  432 kr/månad
  Personer i hushållet
  4

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Yngsjö är en härlig badort vid Hanöbukten sydöst om Kristianstad. Med sina långa vita sandstränder lever byn verkligen upp om sommartid. Då är det liv och rörelse runt Yngsjö Havsbad med minigolf, camping och bouleförening. Matbutiken Yngsjöhallen och byns Thai-vagn på Kärleksgatan öppnar upp. Men även året runt är detta en härlig plats att bo på. Havet, skogen, Helgeås utmyntning genom Gropahålet i Östersjön. Lugnet, otaliga promenadstråk och cykelvägar bjuder in till aktivitet och rekreation. Här finns komplett barnomsorg med förskola, skola med årskurs F-6 samt fritids. För besökare och permanentboende finns välkända Otto & Glassfabriken samt fine dining Kastanjelunds Wärdshus. Yngsjö IF med idrottsplats, bilbingo, loppis och populärt fotbollslag. Närmaste golfklubb finns i Åhus och Degeberga - Widtsköfle Golfklubb.

  Till Rökeriet som ligger mellan Åhus och Yngsjö är det 3 km. Här kan man bland annat köpa underbar rökt lax med olika smaker. Till Åhus med restauranger, matbutiker, apotek, konditori, vårdcentral och inte minst Åhus beachhandboll och beachfotboll är det endast 1 mil. Kristianstad nås med en ca 20-25 minuters bilfärd. Till C4 shoppings nöjen är det endast 2 mil! Lund nås på strax över en timmes bilfärd och Malmö är avståndet ca 10 mil. Kommunikationsmöjlighet med busstopp mitt i Yngsjöby och cykelvägar både in mot Åhus och Kristianstad och även ned mot Österlen. Kort avstånd varhelst man önskar i Skåne. Platsen är helt enkelt lugn och rogivande men ändå nära till allt när så behövs.

  Bra bussförbindelser med Skånetrafiken linje 551 och bra cykelväg till Åhus, Kristianstad samt Österlen.

  Tag infarten mot Kastanjelunds Wärdshus i Yngsjö. Passera värdshuset på höger sida och fortsätt vägen fram. Efter ABK nybygga radhus på höger sida ligger Rönnows väg. Följ även Hemnia Fastighetsförmedlings Till Salu Skyltar för att hitta fram.

 • Dokument & Länkar

 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Kristianstad Yngsjö Ga:1

  Planer och bestämmelser

  Yngsjö 3:22 Och 3:154 Del Av,m Fl Vid Lillesjö Väg, Detaljplan (Beslutsdatum: 20070327, Registreringsdatum: 20070905)

  Samfällighet

  KRISTIANSTAD YNGSJÖ S:45

  Gemensamhetsanläggning

  Kristianstad Yngsjö Ga:57

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse

Fakta

Pris:
1 200 000 kr (Pris från)
Adress:
Rönnows väg 31, Yngsjö

Ansvarig mäklare

Tomten
Omgivning
Omgivning - havet och stranden i Yngsjö
Husmodell från SmålandsVillan
Drönarbild
Fastighetskarta

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!