Med en mäklarexamen från 2009 finns här mångårig erfarenhet och kompetens av att förmedla villor, fritidshus, gårdar, bostadsrätter och tomter.


Med den erfarenheten och god lokal kännedom skapar vi bästa nyttan för både köpare och säljare i hela Kristianstad kommun. Vi är bosatta i våra verksamhetsområden och är väl förtrogna med omgivningarna och marknaden.

Vi är själva villaägare och har därför givetvis en personlig referens av att köpa och sälja ett hem. Ett bostadsbyte är en av de största affärerna du gör i ditt liv och vi har full förståelse för de tankar, känslor och funderingar som kan uppkomma i samband med detta. Vår drivkraft är att du som kund ska trivas och känna dig trygg med ditt val av oss som mäklare.

Hos Hemnia Fastighetsförmedling talar vi inte om objekt, vi talar om hem. Med 100% engagemang och personlig service är vi med dig hela vägen i försäljningsprocessen.

 Hjärtligt välkommen! 

Emma Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare


0733 – 95 05 82
emma@hemniafast.se

Emma är en ambitiös, driven och målinriktad fastighetsmäklare med stort fokus på att göra bra affärer med hög kundnöjdhet. Emma är uppväxt och bosatt i Kristianstad kommun och har under sina åtta år som fastighetsmäklare verkat och sålt bostäder i hela hemkommunen, Hässleholm, Östra Göinge med omnejd och på Österlen.  

Emma är även utbildad kvalificerad mediesäljare och har ett genuint intresse för försäljning och marknadsföring. Som person är Emma rak och ärlig samtidigt som hon är en serviceinriktad och hjälpsam fastighetsmäklare.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Jag äger mitt nuvarande boende
Jag har finansiering

Tack för ditt meddelande!