Furubodavägen 308

Drömmer du om nytt boende? Vill du vara med och skapa ditt nya hem? Med mindre än en kilometer från hav och strand erbjuds nu möjlighet att förvärva denna tomt om 1800 kvm i rogivande miljö. Tomten är väl lämpade för såväl permanent som fritidsboende. I Furuboda är det lätt att trivas! Från tomten bjuds ni på en härligt fri vy över fälten och en sagolik solnedgång. Tomten är tidigare lantbruksmark som har fått positivt förhandsbesked för avstyckning och bostadsbebyggelse. Inspireras av olika husmodeller, tillval och planlösningar från SmålandsVillan och Myresjöhus via länkarna smalandsvillan.se/husmodeller och myresjohus.se/vara-hus. Fastighetsmäklarens uppdrag är endast att förmedla försäljning av tomten. Separat entreprenadavtal kommer att tecknas med SmålandsVillan eller Myresjöhus. Pris exkl tomt från 2 500 000 kr.

 • Fakta

  Del av
  Ja
  Fastighetsbeteckning

  KRISTIANSTAD YNGSJÖ 231:1

  Objektstyp
  Övrigt
  Typkod
  120 - Lantbruksenhet bebyggd
  Adress

  Furubodavägen 308

  Postnummer
  296 92
  Postort

  Yngsjö

  Distrikt

  Åhus

  Område

  Furuboda

  Tomtareal enligt

  Lantmäteriet

  Total areal
  1800 m2
  Radon
  Nej
 • Pantsättningar & Inteckningar

  2st inteckningar på totalt 1 550 000 kr
 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Furuboda är en härlig badort vid Hanöbukten sydöst om Kristianstad. Med sina långa vita sandstränder lever området verkligen upp om sommartid. Men även året runt är detta en härlig plats att bo på. Nära havet, skogen, i lugnet och i underbar miljö.

  På Furuboda Folkhögskola erbjuds ett stort antal folkhögskolekurser. Här finns boende för eleverna, sporthall samt simhall som välkomnar allmänheten. På restaurangen serveras trevliga lunchalternativ sju dagar i veckan. Strandstugan, med fantastiskt läge vid stranden, kan hyras för events och arrangemang. Furuboda har en egen tennisklubb med vackert belägen tennisbana 200 m från stranden vid Skeppsvägen. För boende i trakten finns möjlighet till medlemskap i föreningen. Föreningen Furuboda erbjuder bland annat sommarkvällar vid utescenen, brasaftnar i storstugan om vinterhalvåret och ett stort återkommande arrangemang är Lekensdag i augusti.

  I Yngsjö är det liv och rörelse runt Yngsjö Havsbad med minigolf, camping och bouleförening. Matbutiken Yngsjöhallen och byns Thai-vagn på Kärleksgatan öppnar upp. Här finns komplett barnomsorg med förskola, skola med årskurs F-6 samt fritids. För besökare och permanentboende finns välkända Otto & Glassfabriken samt fine dining Kastanjelunds Wärdshus. Yngsjö IF med idrottsplats, bilbingo, loppis och populärt fotbollslag. Närmaste golfklubb finns i Åhus och Degeberga - Widtsköfle Golfklubb.

  Till Rökeriet som ligger mellan Åhus och Yngsjö är det 3 km. Här kan man bland annat köpa underbar rökt lax med olika smaker. Till Åhus med restauranger, matbutiker, apotek, konditori, vårdcentral och inte minst Åhus beachhandboll och beachfotboll är det endast 1 mil. Kristianstad nås med en ca 20-25 minuters bilfärd. Till C4 shoppings nöjen är det endast 2 mil! Lund nås på strax över en timmes bilfärd och Malmö är avståndet ca 10 mil. Kommunikationsmöjlighet med busstopp mitt i Yngsjöby och cykelvägar både in mot Åhus och Kristianstad och även ned mot Österlen. Kort avstånd varhelst man önskar i Skåne. Platsen är helt enkelt lugn och rogivande men ändå nära till allt när så behövs.

  Med Skånetrafiken 551 reser du från Furuboda Kursgård till Kristianstad C/Åhus. Bussförbindelser med avgångar ca en gång per timme - dagtid. Avstånd till busshållplatsen från tomterna är 350 m. Bra cykelväg till Åhus, Kristianstad samt Österlen.

 • Dokument & Länkar

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse

Fakta

Pris:
900 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Furubodavägen 308, Furuboda

Ansvarig mäklare

Utsikt mot tomten
Fri vy
Del av Kristianstad Yngsjö 231:1
Omgivning

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Jag äger mitt nuvarande boende
Jag har finansiering

Tack för ditt meddelande!